15:49 lördag 26 november, 2022
5.9 C
Nödinge-Nol

Stora störningar i tågtrafiken – bussar ersätter

Tågstörningar är att vänta under hela tisdagen. Orsaken är rådande väderlek.

– Vi har väldigt många inställda avgångar på den sträckan under hela dagen, ett 60-tal totalt i båda riktningarna, säger Jonathan Nord Ekfeldt, störningskoordinator vid Västtrafik till Göteborgs-Posten.

Enligt Västtrafik ersätter bussar de inställda avgångarna mellan Älvängens station och Göteborgs central.
Västtrafik har ingen prognos på sträckan trafikeras som vanligt igen.

– Vi har ingen prognos för när trafiken beräknas köra som vanligt igen på sträckan. Vi ber våra resenärer hålla sig uppdaterade via appen Västtrafik To Go eller på Västtrafiks hemsida och räkna med påverkade avgångar under dagen idag, säger Alice Roman Dadisho, presskommunikatör på Västtrafik till Blåljus Ale.

Västtrafik håller tät kontakt med SJ som kör trafiken och Västtrafik uppdaterar löpande i sina kanaler.

Texten uppdateras

Publicerad